🇩🇰🇬🇧

📍Weingut Wolf St. Laurent 2018
🌍Pfalz, Tyskland
🍇St.Laurent
💲150kr
🤝🏽www.vinfadet.dk (2022)

★★★☆☆☆ – 88/100


Vi er igen på “besøg” hos Weingut Wolf i Pfalz.

Farven
Mørk rubinrød

Næsen
Vinen dufter af umodne syrlige kirsebær, som sammen med hindbær og overmodne brombær, udgør de primære aromaer i næsen. Du finder dog også en duft af en våd efterårs jordbund, som sammen med sort peber, en stilket smag og vanilje yoghurt, giver vinen dét ekstra for at næsen bliver interessant.

Paletten
På paletten finder du en medium syre, der sammen med en medium minus tannin og en medium viskositet, giver en ok balance. Jeg ville godt kunne have ønsket lidt flere tanniner.. Vinen giver en varme i svælget og virker som en vin med en højere alkohol procent end der er tilfældet (13%). Personligt ville jeg drikke vinen ved 14-16 grader, da den ved disse temperaturer holder “smagen/følelsen” af alkohol nede. (skal den bruges til fed mad, så server den gerne mellem 16-18 da alkoholen her vil bidrage positivt). På paletten vil du først blive chokkeret, da vinen smager meget af fad (eg, læder, vanilje), hvilket kom meget bag på mig, da næsen ikke ligefrem inviterede ind til fad. Dog er det ikke negativt, for fadet er velintegreret. Selvom det er fadet der spiller første violin, så bliver aromaerne omfavnet af syrelige kirsebær (næsten på kanten til sure), og igen har du hindbær tilstede, som bidrager med en god sødme til de syrlige kirsebær. Desuden matcher det godt til den her grøn/stilkede smag der også er tilstede. Efter lidt tid i glasset (20 minutter) får du ydermere aromaer af champignon, sort peber og lakrids. Afslutningen har en rigtigt flot længde med smag af de røde bær, lakrids og fad.

🇩🇰🇬🇧

📍Weingut Wolf St. Laurent 2018
🌍Pfalz, Germany
🍇St.Laurent
💲20€
🤝🏽www.vinfadet.dk (2022)

★★★☆☆☆ – 88/100


This time we are reviewing a wine from Weingut Wolf, placed in Pfalz, Germany.

Colour
Dark Ruby red

The Nose
Aromas of, unripe cherries, raspberry, overripe Blackberrys, wet fall soil, black pepper, a greenish note and vanilla yoghurt.

The Palette
The balance consist of a medium acidity, medium% tannin and a medium viscosity, creating a decent balance. I would have loved a bit more tannins.

The aromas are, really oaky flavour, leather, vanilla, sour cherries, raspberries, greenish note, champignon, black pepper and licorice. The finish is long and pleasant.