FAQ

Hvad leder du efter?

Vinbloggen.dk: Er et objektiv sted for anmeldelser I øjenhøjde, om du mangler aftenslæsningen eller søger inspiration, så er dette stedet for dig!

Hvilke anmeldelser kan jeg finde?

Vinbloggen.dk leverer vin anmeldelser fra billig til dyr.

Hvordan finder jeg ud af hvilke vine jeg er til?

Det er et spørgsmål vi ikke kan svare på, smage er utrolig individuelle, men vi kan komme med foreslag! Et godt foreslag kunne være at læse Forstå din vin af Madeline Puckette & Justin Hammack.

Hvad gør vinbloggen.dk speciel?

Hos vinbloggen.dk bestræber vi os på at give objektive anmeldelser der er til at forstå, derudover er vi ikke for “fine” til at drikke karton vin fra Netto, eller vine fra mindre anerkendte områder.

Hvor holder vinbloggen.dk til?

Vinbloggen.dk holder til i det mørke Jylland, nærmere bestemt på den lille perle Als.

Erfaring

Vinbloggen.dk har efterhånden en del erfaring, selvom 4 år måske ikke lyder af meget, så har vi b.la. lavet Live Rosé smagning hvor vi kårede Årets Rosé, vi har leveret artikler om Vin, udstyr og fået prøvet kræfter med WinteTribe! Der er løbet meget vand under åen, og det er allerede blevet til mere end 100 anmeldelser. (dog er de fleste dog også forsvundet under åen, da disse artikler ikke længerer agerer her på siden..)

Årets Rosé smagning 2021

Vinbloggen.dk kåret i 2021 årets Rosé, vi var igennem X antal flasker, og humøret blevet bedre og bedre!

WineTribe

Vinbloggen.dk fik i Juli 2021 muligheden for at smage et helt nyt “smage kasse format”, WineTribe levere vin på glas lige til din hoveddør og med mulighed for at blindsmage og gætte med.

Coravin

Behøves idag næsten ingen introduktion, men i 2020 var det lidt en anden sag, et stykke udstyr man som vin connoisseur bare må have.

Ønsker du at få lavet en anmeldelse?

Tøv endeligt ikke med at kontakte os, vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

  • Objektive vinskribenter
  • Mulighed for deling på flere platforme
  • Mulighed for video anmeldelser
  • Anmeldelser i øjenhøjde